Hollands Licht

drama, feature-film, scripted

Hollands Licht is ontstaan toen Warner Bros, ITVP Drama Nederland en BlazHoffski Drama besloten hun scripted-activiteiten te bundelen. Met een bevlogen en ervaren team streven wij naar dramaproducties van de hoogste kwaliteit voor Nederlandse en internationale zenders en platformen. De producenten vullen elkaar aan in achtergrond en expertise en delen een grote liefde voor fictie waarmee we creatief talent een podium willen geven en de kijkers willen verrassen en vermaken met bijzondere verhalen.

 

Hollands Licht wil een plek zijn voor nieuw talent en ervaren talent. Een plek waar schrijvers, regisseurs, acteurs, producenten met allerlei verschillende achtergronden en ambities zich thuis voelen en waar ze hun droomprojecten kunnen waarmaken.

 

Hollands Licht maakt producties vanuit een klein land dat groot droomt. Een land dat het ene moment voelt als een efficiënt uitgelichte platte polder tijdelijk gewonnen op het water en het volgende moment als een baken van vrijheid en geluk met een open blik naar de rest van de wereld. Het is maar hoe je het bekijkt. Met Hollands Licht willen we zichtbaar maken wat ons verbindt én wat ons zo bijzonder maakt.

 

hollandslichtproducties.nl