PMG

documentary, non-scripted

Zonder dat je het misschien weet, produceert PMG al sinds zijn ontstaan in 2000 video- en audio-content, van creatie tot eindproduct, voor verschillende distributiekanalen (TV en online) zoals RTL, Videoland, RTL XL, YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest, Spotify, Apple podcasts en Google podcasts.

Voor uiteenlopende branches en diverse doelgroepen ontwikkelt PMG breed inzetbare content, zoals TV-programma’s, online series en meer-camera livestreams via Facebook en/of YouTube vanuit de studio of op locatie. Van webinars tot storytelling corporate films, van wervingsvideo’s tot kinderdocumentaires en van instructievideo’s tot commercials voor radio en televisie; PMG is er van start tot finish!

Content in verschillende vormen, voor uiteenlopende doelgroepen en de verspreiding daarvan op de platformen, vraagt om specialistische kennis. Zichtbaarheid en betrokkenheid zijn het belangrijkst. Dankzij ons in-house social mediabureau ligt er voor elke campagne een strategie- en communicatieplan klaar, of het nu gaat om werving of de promotie van jouw product of dienst.

 

www.pmgcontent.nl