Prappers BV

social-media-contentproducer

Prappers Media is contentproducent en format ontwikkelaar voor social media en streamingdiensten. Wij maken video content die aansluit bij de zeitgeist: echt, eerlijk, inclusief en authentiek. Prappers maakt unieke producties op het snijvlak tussen nieuwe social kanalen en bewezen succesvolle genres.

 

Prappers is o.a. bedenker en producent van de TikTok soap ‘Morgen voor Jou’. Hierin spelen bekende acteurs, opkomende talenten en influencers. Het is wereldwijd de eerste professioneel geproduceerde dagelijkse soap op TikTok. De reallife series en documentaires van Prappers zijn o.a: ‘Influence my life’, ‘Cooking with Influencers’, ‘My City, Your City’ en ‘SOS Now’. Deze formats kenmerken zich door echtheid, eerlijkheid, authenticiteit en diversiteit. De kijker voelt en waardeert dat. Social media (met name TikTok) wordt bij deze programma’s niet alleen ingezet als teaser en leadgenerator voor kijkers, maar vormt een essentieel onderdeel van het format.

 

Prappers is de grootste commerciële producent van TikTok video’s in Nederland. Wij maken TikTok strategieën, concepten en video producties voor grote bekende merken zowel in Nederland als internationaal.

prappers.com