UITNODIGING CBO-bijeenkomst en CFAP Prijsuitreiking 13 oktober 2023

Informatiebijeenkomst producenten CBO’s & Uitreiking CFAP Prijs
De besturen van StOPnl, SEKAM en SEKAM Video en directie van SBF nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse informatiebijeenkomst en feestelijke uitreiking van de CFAP Prijs  op vrijdagmiddag 13 oktober 2023 in het nieuwe IDFA Vondelparkpaviljoen in Amsterdam.

 

Om 15.00 uur start het programma met een keynote van producent en maker Douwe van der Werf over de impact van Artificial Intelligence op de creatieve industrie. In zijn presentatie bespreekt Van der Werf de risico’s van Creatieve AI, los van de piekende ‘hype cycle’ van dit moment en deelt hij adviezen voor AV-productiebedrijven voor de langere termijn.

 

Daarna gaat presentator Hadassah de Boer in gesprek met Fred Teeven, voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, over onder meer de ontwikkelingen rond auteursrecht, handhaving tegen piraterij en de lobby van de Federatie Auteursrechtbelangen en Voi©e. Vanzelfsprekend komen op deze middag ook de meest recente ontwikkelingen bij SEKAM, SEKAM Video, StOP.nl en SBF aan de orde.

 

Aansluitend reikt de jury de CFAP vakprijs van € 20.000 uit aan de meest onderscheidende film- of tv-producent van 2023, voorgedragen door collega’s in de AV-sector. De jury bestaat dit jaar uit Edwin van der Veen (voorzitter SEKAM Video), Iris Lammertsma (Witfilm) en Irene van den Brekel (Human Factor TV). Uit ruim vijftig voordrachten kwamen zij tot de volgende nominaties:

 

Eefje Blankevoort en Arnold van Bruggen (Prospektor)
Film For Future, een initiatief van Iris Otten (Juliet) en Laurette Schillings (Topkapi Films)
Corine Meijers (Studio Biarritz)
Producent Hans de Weers (FATT Productions) ontvangt de speciale CFAP Juryprijs als waardering voor zijn omvangrijke en diverse oeuvre en grote staat van dienst.

 

Datum: vrijdag 13 oktober 2023

Programma: 
15.00 uur – Informatiebijeenkomst CBO’s
16.30 uur – Uitreiking CFAP prijs
17.30 uur – Borrel

 

Locatie: Vondelparkpaviljoen (Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam)

Wij kijken ernaar uit om je bij deze gelegenheid te ontmoeten!

 

Aanmelden bijeenkomst